Welcome Guest
( Log In | Register )
The time is now 10:08 am
You last visited January 21, 2017, 10:05 am
All times shown are
Eastern Time (GMT-5:00)

Oracle at delphi.

Published:

Last Edited: August 13, 2006, 8:38 pm

Can this picture be seen or not?

I need to know!

 

Entry #5

Comments

1.
konaneComment by konane - August 13, 2006, 8:49 pm
Uploaded and look good!!
2.
Comment by EXCALIBUR - August 13, 2006, 10:51 pm
Konane
Thanks a lot!
It was done on a "round-about" way, as the "Regular" way does not work for me for some reason.
It is weird, something wrong with my browser or settings.
But I am a little tricky, so I got it done anyway, now I know how to bypass the problem.
3.
ToddComment by Todd - August 14, 2006, 2:39 pm
I think maybe understand why you were having problems. You CANNOT just copy and paste an image into the message. You need to copy the picture's URL (the full link you posted in your armor post), then click the Insert Image button, then paste that link into the Image URL entry space (and then click Insert). If you check the Help forum you will see a post I made providing the full instructions for posting images.

The important thing to realize is that the Internet is not the same as a word processor. You can't just paste or drag-and-drop an image. You need to do an extra step or two, and that's just the nature of the beast.

-Todd
4.
Comment by EXCALIBUR - August 14, 2006, 3:48 pm
Todd
I know, clicking Insert didn't help, something wrong with my O.S. or it's settings.
But your Insert Image button worked half way and with a little extra help of copy and paste, then worked all the way, not the URL, but the picture itself, really both.
It works this way now and that is good enough for me.
Thank you much.
5.
Comment by EXCALIBUR - August 14, 2006, 3:49 pm
I might have learned an undocumented bypass fix.

You must be a Lottery Post member to post comments to a Blog.

Register for a FREE membership, or if you're already a member please Log In.